Konferensresor och events

Jag arbetar som frilans med att genomföra konferensresor och events över hela världen. Via en av landets större konferens- & eventbyråer har jag förmånen att arbeta med stora megaevents och små exklusiva möten på någon mysig konferensherrgård i vackra Sverige. Jag frilansar också för flera olika företag,  både i Sverige och utomlands.

Oavsett storlek på grupp, nationalitet eller innehåll så uppskattar alla uppdragsgivare tidsplanering som fungerar och bra service. Uppdraget kan närmast beskrivas som ”att serva utan att synas”.

 

Tidigare uppdrag

Blomsterdekorationer, konferensresor och megaevents

Ett av de första uppdragen var att skapa bordsdekorationer till den stora bankettmiddagen för Volvo Ocean Race på gamla Eriksbergsvarvet 2006. Därefter har det blivit fem Volvo Ocean Race med  jobb i Ryssland, USA, Sydafrika, Mellanöstern, Kina, Australien, Nya Zeeland och Europa i samband med detta globala megaevent.

På hemmaplan har jag arbetat med Volvo Vista sen 2009 som är event där fordonstekniker från hela världen bjuds in att tävla om vem som är den bästa mekanikern och jag har även hunnit med konferenser i bl.a grekiska övärlden, i Italien, i Stockholm och i mörkaste Småland. 

Det jag uppskattar mest med detta jobb är mötet med människor från olika kulturer och självklart när en uppdragsgivare visar sin uppskattning över ett väl genomfört uppdrag. Att efter ett intensivt eventuppdrag i någon världsmetropol landa i min mjuka ull här i knäpptysta Onsala är en häftig konstrast och perfekt återhämtning tills det bär av igen.

eventkoordinering blomsterarrangemang
Event projektledare för event utomlands
Event projektledare för event utomlands
Reseledning utomlands
Erfaren projektledare för events utomlands
Erfaren projektledare för events utomlands
Eventkoordinering utomlands och i Sverige
Van event projektledare med erfarenhet från megaevents
Van event projektledare med erfarenhet från megaevents
Eventkoordinator för allt från megaevents till små möten
Projektledning och eventkoordinering för events utomlands
Projektledning och eventkoordinering för events utomlands