Hantverk i tovad ull

Sedan några år tillbaka designar, tovar och säljer jag olika produkter i tovad ull. Med ren ull, i vackra färger, vanlig grönsåpa, sytråd och ett varsamt arbete med mina händer skapar jag bla. gnistrande granar till jul, och midsommarstänger i grön tovad ull som står på en platta av gjuten cement, mobilväskor i sköna färger och tillsammans med min kollega Hilde Horni slokörade harar till påsk.

Till min stora glädje har mina kunder hittat till mig från platser långt bortom Sveriges gränser och även från butiker i närområdet. Med hjälp av ”nätet”så är det ju såklart möjligt att handla från vilken dator eller mobil som passar dig bäst.

Om du vill beställa något av det jag tovat så  gör du det enklast genom att maila mig på mail eller ringa/messa på +46709727922.

Jag gör specialbeställningar så tveka inte att kontakta mig om du inte hittar din favorit färgkombinationer eller storlek.

Hantverk tillverkade av tovad ull
Tovade ullkulor
Julgranar i tovad ull
Midsommarstänger i tovad ull
Julkulor i tovad ull
Julgranar i tovad ull